Indtast din deal-kode her
* Disse skal udfyldes
Firmanavn / Modtagers navn:
E-mail:
Bekræft e-mail:
Firmanavn:
CVR nr:
EAN:
Kontaktperson:
Telefonnummer:
Faktura email adresse:
Faktureringsadresse:
 
Post nr.: By
Leveringsadresse:
 
Post nr.: By
Vælg kontoens adgangskode:
Gentag adgangskode:
Mobilnummer (SMS-advisering v. forsinkelser)
Betalingsform:
Ønsker ikke SMS adviseringer
Sådan opretter du en firmakonto. Opret konto med månedlig fakturering

Bagere i Bagsværd

Velkommen til KringleXpressen.dk! Her hos os kan du bestille bagerbrød online fra din lokale bager i Bagsværd og få det leveret lige til døren. Vi har gjort det nemt for dig – du skal blot vælge, hvilken lokale bager, du vil have brød fra, samt hvilke produkter du vil have; så bringer vi det ud til dig. Fra din lokale bager i Bagsværd kan du bestille alt slags bagerbrød: rugbrød, rundstykker, wienerbrød, sandwich, kagemand og meget mere – så du kan vælge lige præcis det bagerbrød, du har brug for. Tag et kig på dit bageris bagerbrød og bestil det online hos os.

Byens bedste bagerbrød i Bagsværd

Hos KringleXpressen.dk går vi op i bagerbrød af god kvalitet, og du kan derfor også være sikker på, at få brød og kage fra dit bageri i Bagsværd, som er friskbagt og lækkert. Det er intet, der slår bagerens wienerbrød eller rundstykker – og så er det endnu bedre, når du også kan få det leveret til døren. Står du og skal holde en fødselsdag, kan du også bestille en fantastisk god kagemand og lækre boller til at give en ægte fødselsdagsstemning.

Bager udbringning i Bagsværd

Friskbragt brød eller kage er altid et hit, og det giver en hyggelig atmosfære. Hvis du vil give kollegaerne morgenbrød, kan du nemt bestille rundstykker, pålæg og kage online her, og så sørger vi for, at det bliver leveret til tiden. Skal du derimod holde en firmafrokost, kan du endda også bestille sandwich eller smørrebrød i en god kvalitet.
læs mere
Bagere der leverer i Bagsværd
Den Helt Rigtige Bager
2800 Kongens Lyngby
leverer i post nr.: 2730, 2740, 2750, 2760, 2800, 2820, 2830, 2840... Vis alle