Indtast din deal-kode her
* Disse skal udfyldes
Firmanavn / Modtagers navn:
E-mail:
Bekræft e-mail:
Firmanavn:
CVR nr:
EAN:
Kontaktperson:
Telefonnummer:
Faktura email adresse:
Faktureringsadresse:
 
Post nr.: By
Leveringsadresse:
 
Post nr.: By
Vælg kontoens adgangskode:
Gentag adgangskode:
Mobilnummer (SMS-advisering v. forsinkelser)
Betalingsform:
Ønsker ikke SMS adviseringer
Sådan opretter du en firmakonto. Opret konto med månedlig fakturering

Bagere i Aalestrup

Mange af os holder af at bage – men nogle gange er det bare svært at finde tid og overskud til det. Det kan også være, at du ikke lige finder tid til at tage forbi den lokale bager i Aalestrup eller omegn. Begge dele har vi hos KringleXpressen fuld forståelse for – og vi synes, at du alligevel skal have lov til at få velsmagende brød og kage til hverdag og fest. Derfor kan du bestille dit bagerbrød online – fra bagere, der leverer i Aalestrup og omegn.

Vi bringer kagemanden til fødselsdagen ud

Kagemand er altid et hit, hvad enten der er tale om børnefødselsdagen eller 50-årsfødselsdagen. Men måske nåede du ikke at ringe til bageren eller smutte forbi inden lukketid? Når der er en fødselar i huset, er der meget, der skal planlægges – gaver og andre indkøb. Og kommer der gæster, har du sikkert rengøring og oprydning i hovedet. Gør hele situationen lidt lettere ved at bestille en kagemand fra en bager, der leverer i Aalestrup og omegn. Du kan få lige den kagemand, du ønsker – skal den være lavet af wienerbrød, brunsviger, vandbakkelse eller hindbærsnitte? Det kan også være, at din søn eller datter gerne vil have kagemand med til klassen. I så fald leverer vi til skolen i stedet for din hjemmeadresse.

Kager skaber relationer – og vi hjælper gerne

Men det behøver jo ikke at være fødselsdag for, at man kan spise dejligt bagværk. Når du får søndagsgæster, er en kanelstang eller en napoleonshat lige sagen. Måske med en bolle til? Uanset hvad du vælger, skaber kage og brød altid et perfekt udgangspunkt for godt og hyggeligt samvær. Og godt samvær er med til at skabe de gode relationer. Det synes vi her hos KringleXpressen er vigtigt. Selvom du har haft en travl uge og derfor ikke orker at bage, skal det ikke forhindre dig i at nyde familien og vennernes selskab, så du kan lade op til en ny uge. Din kanelstang er kun et par klik væk – i bunden af siden finder du bagere, der leverer til Aalestrup og omegn.
læs mere
Bagere der leverer i Aalestrup
Farsø Bageri
9640 Farsø
leverer i post nr.: 9600, 9620, 9631, 9640, 9670, 9681