Indtast din deal-kode her
* Disse skal udfyldes
Firmanavn / Modtagers navn:
E-mail:
Bekræft e-mail:
Firmanavn:
CVR nr:
EAN:
Kontaktperson:
Telefonnummer:
Faktura email adresse:
Faktureringsadresse:
 
Post nr.: By
Leveringsadresse:
 
Post nr.: By
Vælg kontoens adgangskode:
Gentag adgangskode:
Mobilnummer (SMS-advisering v. forsinkelser)
Betalingsform:
Ønsker ikke SMS adviseringer
Sådan opretter du en firmakonto. Opret konto med månedlig fakturering

Bagere i Aalborg

Velkommen til KringleXpressen.dk! Her kan du bestille friskbagt brød og kager fra din lokale bager, og så får du det leveret lige til døren på det tidspunkt, der passer dig. Ved at klikke på din by kan du se, hvilke bagere du kan bestille brød fra. Det er intet så lækkert som friskbagt bagerbrød, kage eller wienerbrød, og det kan ikke blive bedre, når du også får det leveret lige til døren. Hos KringleXpressen.dk leverer vi kvalitetsbrød fra de bedste bagere i Aalborg, og de har alle et stort udvalg af godt brød, wienerbrød og kager.

Bagerbrød eller kagemand fra bageri i Aalborg

Hos KringleXpressen.dk kan du bestille det brød eller kage, du har brug for. Alle bagerier i Aalborg har et bredt sortiment – alt fra bagerbrød, rugbrød, kager, wienerbrød, kagemand og boller. Om det er boller og kagemand til fødselsdagen eller sandwich til firmafrokosten, så bringer vi det hele ud. Det er altid et hit at overraske kollegaerne med bagerbrød og kage til formiddagskaffen, og det eneste, du skal gøre, er at bestille det online.

Bager udbringning i Aalborg

Vi leverer brød og kage fra forskelige bagerier, så du kan vælge den bager, du bedst kan lide. KringleXpressen.dk har gjort det supernemt for dig – du skal blot vælge en bager i Aalborg og bestille dit bagerbrød eller kage, så bringer vi det ud for dig. Bestil dit bagerbrød, wienerbrød eller kagemand hos KringleXpressen.dk – vi kan garantere, at du bliver tilfreds med kvaliteten af brødet og kagen.
læs mere
Bagere der leverer i Aalborg
Hasseris Bageri
9000 Aalborg
leverer i post nr.: 9000, 9200, 9210, 9220, 9270, 9400