Indtast din deal-kode her
* Disse skal udfyldes
Firmanavn / Modtagers navn:
E-mail:
Bekræft e-mail:
Firmanavn:
CVR nr:
EAN:
Kontaktperson:
Telefonnummer:
Faktura email adresse:
Faktureringsadresse:
 
Post nr.: By
Leveringsadresse:
 
Post nr.: By
Vælg kontoens adgangskode:
Gentag adgangskode:
Mobilnummer (SMS-advisering v. forsinkelser)
Ønsker ikke SMS adviseringer
Sådan opretter du en firmakonto. Opret konto med månedlig fakturering

Bagere i Åbyhøj

Det er de færreste af os, som ikke kan sætte pris på nybagt bagværk, hvad end der er tale om rundstykker, wienerbrød eller lagkage. I Danmark har vi da også en lang og stolt tradition for godt bagværk, der har spredt sig til alle dele af verden. På mange måder er det en kunst at bage det perfekte brød, eller lykkedes med den sprøde og søde skorpe på en kringle. Det kan være svært at mestre dette håndværk selv, så hvorfor ikke lade professionelle om det.

Stort udvalg af bagere

Her hos KringleXpressen er vi stolte af at præsentere et bredt udvalg af brød og kager fra din lokale bager. Neden for kan du skabe et overblik over lokale bagere i Åbyhøj, som leverer friskbagt brød lige til døren. Der findes ikke noget så godt som at sætte tænderne i nybagt og velduftende brød. Så hvorfor ikke invitere både den dejlige duft og den gode smag inden for. Hvad end du har inviteret gæster, eller ønsker at weekendhygge med familien, så kan vi forsyne dig og dine nærmeste med jeres favoritbrød og kager i både store og små mængder.

Kager, brød og sandwich - også til kontoret

Ud over de mange lækre sager til morgenbordet, så har du også muligheden for at bestille sandwich til firmafrokosten fra din foretrukne bager i Åbyhøj. Generelt så går vi meget op i, at du får en god oplevelse, hvor der ikke mangler noget. Derfor kan du altid bestille både brød og kager med masser af tilbehør. Således sørger vi også for leveringen af pålæg til brødet, hvis du ønsker dette. Med dette praktiske koncept, er det nemt at skabe de helt rigtige rammer for en god fødselsdag, et jubilæum eller en anden fejring Samtidig sparer du dig selv for et stort stykke arbejde i køkkenet, samt for dyrebar tid, som du ikke længere skal bruge på at hente bagværket i butikken.
læs mere
Bagere der leverer i Åbyhøj
Strandvejens bageri Risskov
8240 Risskov
leverer i post nr.: 8000, 8200, 8210, 8220, 8230, 8240, 8250, 8260... Vis alle
MIBbageri
8541 Skødstrup
leverer i post nr.: 8000, 8200, 8210, 8220, 8230, 8240, 8250, 8260... Vis alle